Testimonials

 Prijzen

 

Vivianne Dobbenberg

Ik had vaak last van mijn rug en kwam daarom ook regelmatig bij mijn fysiotherapeut. Op de website van mijn fysiotherapeut stond een stuk over pilates en de voordelen daarvan met een link naar de website van Purebody. Ik besloot mij aan te melden voor een proefles.

Lees meer

Ruben

Ik heb gekozen voor pilates om vooral soepeler en sterker te worden in mijn rug en buikspieren. Pilates helpt mij o.a. bij het verbeteren en blessurevrij uitvoeren van andere sporten zoals mountainbiken, hardlopen en skiën. De instructeurs geven met veel enthousiasme en professionaliteit les in kleine groepen, zodat er veel aandacht is voor een correcte uitvoering van de oefeningen.

Marco Meijer

Klassieke zanglessen; zij zijn de aanleiding voor mij om Pilates te gaan doen. Ik wilde graag beter zingen en voelde na enkele jaren steeds duidelijker dat mijn spierbeheersing achterliep bij wat ik wilde kunnen.
Nou ben ik van huis uit geen sporter.

Lees meer

Annemarie van Dillen

Drie jaar geleden ben ik bij Purebody aan Pilateslessen gaan deelnemen. In het begin flink last van spierpijn gehad maar dat ging gauw over. Het gevoel van lenigheid en toch meer kracht in m’n spieren nam heel gauw de overhand.

Lees meer

Jacqueline Zeeuw

Woensdagmiddag, het laatste uur van de dag van 14.50 tot 15.40 voor de klas. Niemand uit 3 HAVO die nog maar een beetje gemotiveerd is voor mijn les Frans. Ik kon me daar erg over opwinden. Sinds ik Pilates doe is dat niet meer zo.
Lees meer

11917756_157698674569877_1690518728_n